Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Συμβουλές για να φτιάξετε τα τέλεια οπίσθια…





Οι άντρες ποιες θεωρούν ως ιδανικές αναλογίες; Πώς θα αποκτήσετε… Η αλήθεια, όσον αφορά το λόγο που οι άντρες τα βρίσκουν ακαταμάχητα και αναμφισβήτητα πιο θελκτικά απ’ ό,τι το στήθος, εντοπίζεται στη θέση στην οποία βρίσκονται και αποτελούν το μεγαλύτερο ατού του γυναικείου σώματος.

Είναι το μονοπάτι για κάθε κρυφή επιθυμία των ανδρών και ορισμένοι υποστηρίζουν ότι αποτελούν την πλέον ερωτογενή ζώνη συγκριτικά με τις υπόλοιπες του γυναικείου σώματος.
Μύθος ή πραγματικότητα, το συμπέρασμα είναι ένα: Θέλουμε να έχουμε, πρώτα γιατί μας αρέσει, αν όχι τα τέλεια αλλά τουλάχιστον τα οπίσθια που δεν θα μας κάνουν να αισθανόμαστε… άβολα, ανεξάρτητα με το αν η μόδα ή το styling τα επιβάλλει.
1. Βήμα 1ο
Η συχνή και σωστή άσκηση είναι απαραίτητη για σφιχτούς γλουτιαίους, ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές και τα στάνταρ της Τζένιφερ Λόπεζ.Αρχίστε με ένα ολιγόλεπτο τζόκινγκ για προθέρμανση.
2. Κάντε 3 σετ διατάσεων των ποδιών για 20 λεπτά εναλλάσσοντας τα πόδια σας κάθε φορά.
3. Κάντε 3 σετ των 20 λεπτών ανοίγοντας τα πόδια σας.
4. Κάντε 3 σετ των 20 λεπτών σε στάση του σκι έχοντας τα πόδια προς τα εμπρός. Σιγουρευτείτε ότι τα γόνατά σας έρχονται στην ίδια ευθεία με τα δάχτυλά σας καθώς σκύβετε σχηματίζοντας γωνία 90 μοιρών. Ως καθοδήγηση τοποθετήστε πίσω σας μια καρέκλα και σιγουρευτείτε ότι τα οπίσθιά σας αγγίζουν κάθε φορά την καρέκλα.
5. Τεντωθείτε. Τελειώστε κάνοντας μαλάξεις στα οπίσθιά σας, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στους μυς. Βήμα 2ο
Υπάρχουν λιγότερο επίπονες και ξεκούραστες μέθοδοι, όπως η λιποαναρρόφηση. Αυτή η συσφιγκτική μέθοδος απώλειας λίπους και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας στους γλουτούς θα εξαλείψει μικρά ψεγάδια μέσα σε λίγες μόνο επισκέψεις. Συμβουλευτείτε πριν το αποφασίσετε έναν πλαστικό χειρουργό.
Βήμα 3ο
Χρησιμοποιώντας τακτικά μια καλή βούρτσα σώματος ή ένα ειδικό σφουγγάρι, επιτυγχάνεται η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και κάνει τα σκληρά σημεία του δέρματος πιο σφριγηλά, απαλά και ροδαλά.
Βήμα 4ο
Βάζοντας σε καθημερινή βάση πρωί και βράδυ τα ειδικά προϊόντα σώματος για αδυνάτισμα και σύσφιγξη, επιτυγχάνετε μια ουσιαστική αναδόμηση του σώματός σας καθώς και την αισθητή βελτίωση της υφής της επιδερμίδας σας.
 http://www.hotgossip69.com/?p=2137

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...